Bilfoliering hos inWrap i Väst

Hej igen, alla bilentusiaster! Kul att fler av er har hittat hit till min blogg där jag skriver mycket om mitt intresse för motor och fordon. Idag tänkte jag skriva lite om bilfoliering och wrapping i Uddevalla, något som jag tycker är extremt kul. Som bilälskare så är det viktigt för mig att kunna känna att jag sticker ut lite ur mängden, och därför har jag valt att anlita inWRAP här i Uddevalla för att få den bästa möjligheten till att uppnå detta. Som kund söker jag självklart det bästa och mest hållbara resultatet på marknaden, och det uppnår man med fabrikanter såsom bland annat 3M och Hexis – vilket är någonting som inWRAP har valt att jobba med just för att dem, precis som jag, tycker att kvalitet spelar roll. För tillfället har jag tre pärlor här hemma i garaget, varav en relativt nyköpt som vid uthämtning inte fanns i den kulören jag önskade – och jag brukar ju vara ganska så petig med mina kulörer som ni kanske har förstått. InWRAP har kunnat leverera varje gång jag har kommit till dem med ett uppdrag, vilket då självklart gör mig till en nöjd och återkommande kund. Utöver bilfoliering och fordonsdekor så är dem även såklart något av experter på stenskottsskydd vilket jag tycker är en viktig del att investera i om man äger ett fordon.

Men varför ska man helfoliera då kanske ni undrar? Helfoliering innebär att man bevarar lacken med en wrapping-folie och eftersom att folie är ett kraftigare skydd än lack så är det ett skydd för bland annat lättare repor och mindre stenskott. Förutom det så är det helt enkelt ett sätt att kunna ändra färg på fordonet och få ett UV-skydd på köpet. Skillnaden på ett stenskottsskydd och just wrapping-folie är att stenskottsskyddet är ett ännu kraftigare skydd och fungerar självläkande och smutsavvisande. Wrapping-folie har en livslängd på 3-6 år beroende på lite olika saker (som färg och skötsel) medans stenskottsskyddets livslängd ligger på 7+ år. Om du är en bilentusiast som jag som vill stå ut lite ur mängden, investera i ett bra skydd för ditt fordon eller bara om du vill ha något nytt kan jag varmt rekommendera inWrap i Väst. Dem fixar!