Mekande som ger livsglädje

Det är så olika vad som ger en livsglädje och inte. För vissa är det att vara tillsammans med andra, för andra är det träning och för vissa är det bilar. Jag älskar att umgås med andra men jag tycker även om att vara ensam med min bil och meka och greja med den. Det tyckte jag var lite tråkigt och konstigt innan men så var jag på samtal hos Glädjelyckan. Hörde att de erbjöd samtal för att finna sin livsglädje samt hälsokonsultationer och sådant och tyckte att det lät väldigt intressant och villa prova på det. Tänkte att varför inte, det skadar inte att prova på nya saker, man ska försöka vara öppensinnad för det är på så sätt som man kan få bästa möjliga liv. Det är så man kan hitta nya saker som gör en lycklig och som ger livsglädje.

Så personligen så tycker jag väldigt bra om Glädjelyckan och jag pratade mycket med dem och det fanns många viktiga delar att tänka på. Som att jag kunde må dåligt om jag kom in en lördagskväll efter att ha varit och mekat och reparerat bilen istället för att göra något annat. Även om det är det som ger mig livsglädje så blev det ganska mycket som gick i stöpet och som blev förluster för mig i det. Så därför blir det helt enkelt bara så att jag lägger fokus på att upprätthålla min egen livsglädje och allting med det som ger mig något. Man ska inte må dåligt över att göra saker som man själv blir lycklig av, det sa han jag pratade med på Glädjelyckan och det tror jag faktiskt stämmer bra. Att så länge det inte är något annat allvarligt som blir lidande så förlorar man ingenting på att lägga upp det så snarare än på något annat sätt.