Professionell städservice

Vet att jag brukar skriva om reparationerna som jag gör på min bil och ge er lite tips och råd kring bilar, men det blir ingenting med det idag.Idag har jag tänkt skriva om någonting helt annat – nämligen städ i Höllviken, där vi bor. Har sett ganska många motorcyklar och coola bilar under helgen när jag var inne i storstan så har att berätta om dem för er men det får ni läsa om imorgon istället. För nu är det nämligen så att jag har gått och bokat in städhjälp.

Det var i lördags som jag insåg hur dammigt vi har det här hemma och jag insåg även att jag behövde göra någonting åt det. Alternativ nummer ett var att helt enkelt göra det själv, vilket inte är så aktuellt för jag hatar att städa och det är därför det tar så lång tid mellan gångerna som jag gör det. Alternativ nummer två var att ringa efter professionell städhjälp från en städfirma här i Höllviken, där jag hittade och ringde till T.C Städservice.

De hade flera olika städtjänster att erbjuda men jag kände att det nog passade bäst med vanlig veckostädning. I alla fall att börja med så får vi se hur det blir sen, om det räcker med den sortens städ eller om jag kommer att behöva ringa upp T.C Städservice i Höllviken igen och be om storstädningshjälp istället. Får väl prata med städarna när de kommer hit och ser hur vi har det här hemma och så kan de avgöra exakt hur stökigt det är och om det räcker med lättare städning eller om det krävs någonting mer omfattande.

Du gillar kanske också...